Strekkodegenerator

Hva slags strekkode har de fleste bøker?
Strekkoden viser i utgangspunktet bare bokens ISBN og den står for "International Standard Book Number". Kort sagt, en ISBN er bokens unike registreringsnummer. Det er opp til deg om du vil ISBN-registrere boken din. Hvis det bare er en privat utgivelse, er det vanligvis ikke nødvendig. Mer informasjon finner du på nettstedet til Nasjonalbiblioteket.

Boken min har et ISBN-nummer. Er en strekkode på boken min obligatorisk?
Du trenger ikke en strekkode på boken din hvis den bare selges privat eller gjennom din egen webside hvor du har ansvaret for pakking og frakt. Den eneste fordelen en strekkode gir er at butikkombudet enkelt kan skanne den, og dermed unngå å måtte skrive inn hele ISBN-en for hånd. Det er også store lager som trenger en strekkode for sin elektroniske lagringshåndtering.

Hvordan får jeg den eksakte strekkoden?
Det er en rekke forskjellige strekkodegeneratorer tilgjengelig på nettet, men vi tror det er en som er spesielt enkel å bruke og kan levere strekkoden enten som et bilde, en vektorfil eller som en PDF. Alt du trenger er ISBN-nummeret ditt.

Du skal bare taste inn de første 12 sifrene. Det 13. sifferet er et kontrollsiffer som ikke skal være med i strekkoden. Ved options skal bare skrives "includetext".

Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris: : ekskl. mva
Total rabatt: