ScandinavianBook.no c/o LaserTrykk.no AS

Stregkodegenerator


Hva slags strekkode har de fleste bøker?
Strekkoden viser i utgangspunktet bare bokens ISBN og den står for "International Standard Book Number". Kort sagt, en ISBN er bokens unike registreringsnummer. Det er opp til deg om du vil ISBN-registrere boken din. Hvis det bare er en privat utgivelse, er det vanligvis ikke nødvendig. Mer informasjon finner du på nettstedet til Nasjonalbiblioteket.

Boken min har et ISBN-nummer. Er en strekkode på boken min obligatorisk?
Du trenger ikke en strekkode på boken din hvis den bare selges privat eller gjennom din egen webside hvor du har ansvaret for pakking og frakt. Den eneste fordelen en strekkode gir er at butikkombudet enkelt kan skanne den, og dermed unngå å måtte skrive inn hele ISBN-en for hånd. Det er også store lager som trenger en strekkode for sin elektroniske lagringshåndtering.

Hvordan får jeg den eksakte strekkoden?
Det er en rekke forskjellige strekkodegeneratorer tilgjengelig på nettet, men vi tror det er en som er spesielt enkel å bruke og kan levere strekkoden enten som et bilde, en vektorfil eller som en PDF. Alt du trenger er ISBN-nummeret ditt.

Gå til strekkodegenerator

Vejledning
Billedet til højre viser hvordan stregkodegeneratoren bruges.

Man skal kun taste de 12 første cifre. Det 13 ciffer er et kontrolciffer der ikke skal være med i stregkoden. Ved options skal der kun stå "includetext".

Din indkøbskurv


Expresspris :
Samlet trykpris : ekskl. moms
Samlet rabat :