Om bookbox

Din tittel produseres i et lavt opplag svarende til én kasse som sendes til Sentraldistribusjon. Samtidig som boken selges og lagerkapasiteten reduseres settes automatisk en ny kasse i produksjon før lageret er tomt. Det betyr at du får en fast, lav stykkpris kan holde titler i live og tilgjengelige for salg.

Derfor er bookbox billigst

Med bookbox® sparer du store kapitalbindinger, unngår overproduksjon og brenner derfor ikke inne med irriterende restopplag til makulering..

Vi vil gjerne vise at det er noe om pris-snakken. Ta en titt på disse tre ulike scenariene her, som viser en besparelse på nesten 10 000 kr på en tradisjonell softcover-udtivelse.

Mange miljøfordeler


Med bookbox® unngår du overproduksjon og dermed makulering. Det er godt for forlagets økonomi og for miljøet.

Bookbox® produseres på svanemerket papir og utelukkende på papir fra bæredyktig skogbruk.
Utover dette produseres bookbox® med den smarte inkjet-trykketeknologi som ifølge våre beregninger, anvender en tiendedel strøm i forhold til andre digitale grafiske trykkemaskiner.

Regn bookbox-prisen din

Bookbox

Enkel administrasjon

Nå er det forbi med stor kapitalbinding til lager, styr med gjenbestillinger, avskriving på titler som ikke kan selges og løpende lageradministrasjon.

  • Vi sørger for at tittelen din automatisk lageroppfylles hos Sentraldistribusjon.
  • Slutt med å administrere boktrykking (f.eks. gjenbestillinger).
  • Samme lave stykkpris, uansett om tittelen selger 50 eller 500 stk.
  • Slutt med å avskrive på boktitler som må makuleres.
  • Slutt med kapitalbinding i lager.
  • Slutt med å avmelde en tittel pga. lave salgstall.
  • Gjenoppliv gamle, utgåtte titler.

Bookbox

Bookbox® har vokseverk!

Papirboken er populær, og den trykte boken har faktisk stått øverst på skandinavers ønskelister de siste to årene. Derfor er bookbox så populær. Det blir nemlig produsert fler og fler titler. Etterspørslen understøtter våre produksjonstall som viser en stigning av bogproduksjoner på 57,62% de seneste tre år.

Etterspørselen etter den trykte boken forsterker bookbox®-fordelene.
Faktisk er det de seneste tre år tilmeldt 81 % fler titler til bookbox.

Skema over fremgang for bookbox

Lav pris og gratis frakt

Stykkprisen for tittelen din er fast uansett antallet som produseres. Når tittelen din skal gjenopptrykkes, slipper du oppstartskostnadene fordi bookbox produseres i puljer, og du oppnår fortsatt gratis levering til boklageret.

Ingen løpende gebyrer

Med bookbox er det ingen løpende gebyrer eller abonnement. I prinsippet kan du ha titlene påmeldt for alltid. Bookbox gir altså mulighet for å fortsette salget av små titler med svært lave kostnader for deg.

Bookbox-kundesenter

Med ditt bookbox-kundesenter får du fullt overblikk over titlene dine og lagerbeholdningen. I tillegg har du mulighet for å starte produksjon av en ny kasse hvis du f.eks. ønsker en ekstra kasse sendt til boklageret.

Spørsmål og svar om bookbox

Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris: : ekskl. mva
Total rabatt: